skip to Main Content
  • 30 JAAR EEN BEGRIP
  • GECERTIFICEERD
  • ONAFHANKELIJK ADVIES
  • ONTZORGEN

Dek de belangrijkste risico’s af

Zakelijke verzekeringen

Maak een verzekeringsplan met Time Plan Consultancy

Je hebt een wijnhandel in Purmerend en zojuist heb je een partij geleverd op rekening. Zal je klant de factuur voldoen? Of je hebt een kapperszaak in het oosten van Nederland. Nu is 1 van je medewerkers langdurig uit de roulatie. Verzeker je je als ondernemer tegen dit soort gebeurtenissen? Ondernemen gaat gepaard met risico’s. Dat is het mooie aan het ondernemerschap. Weeg samen met Time Plan Consultancy af welk risico je zelf wilt dragen of wanneer verzekeren de beste optie is.

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Legt een brand je bedrijfspand in de as, dan kan dat zomaar leiden tot faillissement. Bij dit soort schades is een verzekering een noodzaak. Verzeker dus wat nodig is. Wij maken samen met jou een inventarisatie. Op basis daarvan selecteren we voor jouw bedrijf de beste verzekeringen.

Wat je van ons mag verwachten

Time Plan Consultancy adviseert je op basis van de juiste balans tussen premies en risico’s en de best passende polisvoorwaarden. We sluiten de gewenste verzekeringen voor je bedrijf af. Reken in geval van schade op onze uitstekende begeleiding. Wil je gebruik maken van onze diensten?