skip to Main Content
  • 30 JAAR EEN BEGRIP
  • GECERTIFICEERD
  • ONAFHANKELIJK ADVIES
  • ONTZORGEN

Assurantiekantoor Time Plan Consultancy

Pensioenadvies

Pensioenadvies waar je echt mee verder kunt

Wil je jouw pensioen goed regelen en heb je behoefte aan pensioenadvies? Time Plan Consultancy is jouw professional. Wij geven pensioenadvies waar je echt mee verder kunt. Niet alleen zijn wij inzetbaar voor pensioenadvies, maar ook voor hypotheekadvies en algemeen financieel advies. Ons advies is altijd een totaaladvies, waarin wij alle eventuele bijkomende factoren en risico’s meenemen. Met ons pensioenadvies hoef jij je straks geen zorgen te maken dat jouw pensioen niet goed geregeld is. Dat doen wij namelijk voor jou. Neem direct contact op met onze adviseur!

Wijzigingen pensioenstelsel

De afgelopen jaren zijn er allerhande wijzigingen ingevoerd in ons pensioenstelsel. Ook in de toekomst staan er veranderingen op de planning. Ben je benieuwd wat deze wijzigingen voor invloed hebben op jouw pensioen? Dan informeren wij jou hier graag over, gezien wij volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Tevens kunnen wij een pensioenplan voor jou samenstellen, zodat je zeker bent dat het met jouw financiële toekomst straks wel goed zit.

Werkwijze pensioenadvies

Wij hanteren een geheel eigen werkwijze bij het geven van pensioenadvies. Zo zullen we eerst de zaken die van belang zijn voor een goede pensioenplanning inventariseren. We bekijken onder andere jouw huidige pensioenaanspraken en de eventuele lijfrentevoorzieningen die getroffen zijn. Ook jouw hypotheek en eigen vermogen zijn zaken die wij nader zullen bekijken. Na de inventarisatie hiervan worden jouw wensen en doelstellingen besproken. We bekijken wat nodig is om jouw gewenste pensioeninkomen op te bouwen, waarbij we tevens rekening houden met de eventuele risico’s die je wil nemen en de tijd die nog rest tot jouw pensioen. Wil jij ook een geheel op maat gemaakt pensioenplan? Neem dan contact met ons op voor jouw pensioenadvies!

Bel of mail voor jouw pensioenadvies op maat

Wens jij pensioenadvies te ontvangen en wil je daarbij ook een pensioenplan op maat laten samenstellen? En wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Wij helpen jou graag om meer inzicht te krijgen in jouw financiële situatie en het overzicht hierin te bewaren. Zet Time Plan Consultancy direct in en neem contact met ons op via 0299-408030 of stuur een e-mail naar info@timeplanconsultancy.nl. Wij staan graag voor jou klaar met ons pensioenadvies op maat!