skip to Main Content
  • 30 JAAR EEN BEGRIP
  • GECERTIFICEERD
  • ONAFHANKELIJK ADVIES
  • ONTZORGEN

Assurantiekantoor Time Plan Consultancy

Financieel advies

Financieel advies waar je mee verder kunt

Financieel advies op maat nodig over jouw persoonlijke situatie? Time Plan Consultancy is dan jouw specialist. Ons assurantiekantoor is gespecialiseerd in het verstrekken van pensioenadvies en hypotheekadvies, maar ook in het geven van algemeen financieel advies. Ons advies is altijd een totaaladvies, waarin alle eventuele bijkomende factoren en risico’s worden meegenomen. Met ons advies heb jij straks een sterke en stabiele financiële situatie. Neem contact op met onze adviseur voor een kennismakingsgesprek!

Onze werkwijze

Ieder heeft een eigen unieke situatie van waaruit hij of zij financieel advies behoeft. Wij verstrekken advies aan zowel particulieren als bedrijven. Middels een kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en wensen. Ook inventariseren wij jouw financiële middelen. Vanuit jouw wensen, stellen wij een financieel plan op. Dit plan omvat precies wat benodigd is om in jouw gewenste financiële situatie te komen.

Advies voor particulieren

Ons financieel advies voor particulieren betreft een aantal gebieden. Zo kun je bij ons terecht voor advies over het afsluiten van verzekeringen voor je gezin en woning. Ook verstrekken wij adviezen over zorgverzekeringen, pensioenen, hypotheken en oudedagsvoorzieningen. Is er sprake van een andere situatie en heb je hier advies over nodig? Neem dan zeker even contact met ons op, want de kans is groot dat wij je toch verder kunnen helpen.

Advies voor bedrijven

Ben je ondernemer met een eigen bedrijf? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn.
Misschien ben je van plan een bedrijfsverzekering af te sluiten, wil je advies over employee benefits of over voorzieningen voor Directeur Groot Aandeelhouders en Ondernemers. Over al deze zaken kunnen wij jou van een gedegen advies voorzien. Een advies waar je echt mee verder kunt met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Of direct een gesprek inplannen? Neem dan contact op met onze adviseur!

Bel of mail voor jouw financieel advies

Wens je ook een financieel advies op maat van onze adviseur? En wil je er zeker van zijn dat je straks vooruitgang boekt in jouw financiële situatie? Plan dan een kennismakingsgesprek in met onze adviseur en neem contact met ons op via 0299-408030 of stuur een e-mail naar info@timeplanconsultancy.nl. Wij staan graag voor jou klaar met een gedegen financieel advies, zodat jij een stabiele financiële toekomst tegemoet gaat!