skip to Main Content
  • 30 JAAR EEN BEGRIP
  • GECERTIFICEERD
  • ONAFHANKELIJK ADVIES
  • ONTZORGEN

Assurantiekantoor Time Plan Consultancy

Assurantiekantoor Landsmeer

Time Plan Consultancy voorziet jou in Landsmeer van financieel advies

Heb je hypotheek- of pensioenadvies of algemeen financieel advies nodig in Landsmeer? Time Plan Consultancy is jouw bekwame specialist. Wij beschikken over alle kennis en ervaring om jou een gedegen financieel advies te geven. Wanneer wij tot een advies komen, houden wij altijd het totaalplaatje in acht. Zo houden wij ook rekening met de eventueel bijkomende factoren en/of risico’s. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een optimale financiële situatie voor jou. Wil je ook een goed geregelde hypotheek, een pensioenadvies of een financieel advies in Landsmeer? Neem dan contact op met onze adviseur!

Advies over jouw hypotheek

Ben je in Landsmeer zoekende naar een koophuis? Of ben je al een overeenkomst aangegaan met een verkoper? Het afsluiten van een hypotheek is dan zeker belangrijk. Gedurende het betrekken van een koopwoning komt er veel op je af. Onnodige risico’s wil je dan zoveel mogelijk vermijden. Door een strategisch plan op te stellen, kun je op langere termijn van grote financiële voordelen profiteren. Maak je de keuze voor ons hypotheekadvies, dan zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement uit je hypotheek zult halen. Een hypotheekadvies is daarbij zeer nuttig bij de afsluiting van een hypotheek in Landsmeer.

Een ideaal pensioenplan

Ons pensioenstelsel is de afgelopen jaren, zoals bekend, nogal veranderd. Niet iedereen weet wat hen precies te wachten staat. Ben je benieuwd wat de wijzigingen in het pensioenstelsel voor jou betekenen? Zet ons dan in voor een gedegen pensioenadvies. In samenwerking met onze pensioendeskundige wordt dan gewerkt aan het ideale pensioenplan voor jou. Hierin worden alle belangrijke factoren meegenomen. Kortom, met ons pensioenadvies ben je er zeker van dat jouw pensioen optimaal geregeld is!

Financieel advies

Ons assurantiekantoor specialiseert zich, naast in hypotheekadvies en pensioenadvies, ook in het verstrekken van financieel advies. Al vele particulieren en ondernemers zijn je voorgegaan en maken hier met succes gebruik van. Veelal vraagt men ons om advies omtrent de soorten verzekeringen die kunnen worden afgesloten. Neem meteen contact met ons op en vertel ons omtrent welke situatie jij financieel advies behoeft.

Neem contact op voor advies in Landsmeer

Wens je een compleet pensioenadvies voor jouw pensioen te ontvangen? Ben je op zoek naar financieel advies aangaande jouw situatie? Of wil je een hypotheekadvies omdat je een huis op het oog hebt in Landsmeer? Time Plan Consultancy is je dan graag van dienst. Bel direct naar 0299-408030 of stuur een e-mail naar info@timeplanconsultancy.nl. Kies ook voor ons gedegen advies in Landsmeer, kies voor financiële zekerheid!