skip to Main Content
  • 30 JAAR EEN BEGRIP
  • GECERTIFICEERD
  • ONAFHANKELIJK ADVIES
  • ONTZORGEN

Assurantiekantoor Time Plan Consultancy

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies waar je mee verder kunt

Wens je een gedegen hypotheekadvies voor je (nieuwe) koopwoning? Time Plan Consultancy is jouw professionele assurantiekantoor. Wij voorzien in een hypotheekadvies waarmee je echt verder kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verstrekken van pensioenadvies en algemeen financieel advies. Ons advies omvat een totaaladvies. Hierin nemen tevens alle eventuele bijkomende factoren en risico’s mee. Ons hypotheekadvies helpt jou richting de beste hypotheekvorm voor jou, zodat je je straks geen zorgen meer hoeft te maken over jouw hypotheek. Maak een afspraak met onze adviseur voor een kennismakingsgesprek!

Onafhankelijk advies op maat

Ieder persoon koopt een woning vanuit een geheel unieke situatie, wat een hypotheek maatwerk maakt. Alvorens we je begeleiden richting de juiste hypotheekvorm voor jou, zullen we eerst jouw situatie grondig inventariseren. Wij begeleiden jou vanaf de eerste oriëntatie tot de weg naar de notaris.

Werkwijze hypotheekadvies

Wanneer wij een hypotheekadvies verstrekken, hanteren wij een geheel eigen werkwijze.
Om tot de juiste hypotheekvorm voor jou te komen, bekijken wij allereerst wat jouw huidige maandlasten zijn en wat je als maximale maandlasten kunt of wilt betalen. Zo kijken wij ook welke risico’s rondom je hypotheek je kunt afdekken. Aan de hand van al deze informatie kunnen wij vaststellen wat jouw maximale hypotheek wordt en welke hypotheekvorm hierbij ideaal is. Ook de diverse hypotheekaanbieders nemen wij onder de loep. Iedere aanbieder is namelijk anders en wij achten het van groot belang dat je ook bij de juiste aanbieder terecht komt. Verder zullen wij aangaande jouw situatie bekijken of je in aanmerking komt voor een Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening. Uiteindelijk zul je jouw weg naar de notaris vervolgen met een plan van aanpak, geheel op maat en naar jouw wensen. Meer weten? Neem direct contact op met onze adviseur!

Bel of mail voor jouw persoonlijke hypotheekadvies

Wens je graag een hypotheekadvies op maat te ontvangen van onze adviseur? En wil je zeker zijn dat je straks de ideale hypotheekvorm voor jou te pakken hebt? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze adviseur. Zet Time Plan Consultancy direct in en neem contact met ons op via 0299-408030 of stuur een e-mail naar info@timeplanconsultancy.nl. Wij staan graag voor je klaar met een gedegen hypotheekadvies, zodat jij straks optimaal en zonder zorgen geniet van jouw nieuwe woning!