Zorgverzekeringsadvies van Time Plan Consultancy

Jij moet nadenken over de naam van je huisarts. Omdat je er nooit komt. Je buurman bezoekt regelmatig een specialist. Niet voor de gezelligheid, maar omdat zijn lichaam hem geen andere keus laat. De behoefte aan zorg is voor iedereen verschillend. Maar de goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie de beste. Time Plan Consultancy vindt het vooral belangrijk dat jouw verzekering op je lijf is geschreven. Betaalbaar en toegespitst op jouw behoefte.

Een zorgverzekering op maat

Iemand die veel sport, loopt grotere kans op een blessure. Een aanvulling voor fysiotherapie is dan wellicht een goede optie. Neem je je zieke moeder onder je hoede, maak dan gebruik van een vergoeding voor aanvullende mantelzorg. Een aanvullende verzekering is ook handig als je kind een beugel nodig heeft.

Dit zijn de stappen waarop Time Plan Consultancy voor jou de beste zorgverzekering bepaalt:

  • We inventariseren samen met jou de zorg die je nodig hebt.

  • Vervolgens selecteren we de verzekeringen die daarbij passen.

  • Je ontvangt een onderbouwd advies.

  • Akkoord? Dan vragen we je nieuwe zorgverzekering aan en zeggen de oude op.

Vraag een offerte aan

Spelen met de hoogte van je eigen risico

Vanaf 18 jaar betaalt elke inwoner van Nederland een eigen risico voor zijn persoonlijke zorgkosten. Voor 2018 is dat bedrag vastgesteld op € 385,-.  Het eigen risico voor zorg betaal je uit de basisverzekering. 

Als je normaal gesproken weinig zorgkosten maakt, kun je ervoor kiezen om jouw eigen risico vrijwillig te verhogen. Dat gaat met stappen van € 100,- met een maximum van € 500,-. Je verzekeraar geeft je dan korting op de maandelijkse premie voor de basisverzekering. Wil je weten of dit voor jou een optie is?

neem contact met ons op